//
you're reading...
puisi

akhirnya….


duh….waduh…

sidane aku nulis meneh,

…setelah sekian lama rak menengok ke belakang

rasane sirahku kebak karo urusan kandhonyan….

duh….

enake kopi iki…..

sinambi udud kedal kedul ora nggenah….

ngimpi ngalor ngidul rak kecandak…. (yoben)

akhire….. sruuupuuttt…… kedul maneh…

sejenak melupakan masalah dan merenungi sejatining diri

rembukan perkoro sejatining urip kuwi

opo kekarepane, ….

susah dadi uwong kuwi…..

koyo mikir antaraning ndog (telur) karo pitik (ayam)

yo kuwi…

akhire mentog maring ati….

Diskusi

3 thoughts on “akhirnya….

  1. lhah,..kok campur bahasanya…:mrgreen:

    Posted by Citra W. Hapsari | 6 Juni 2011, 5:22 am

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: