//
you're reading...
puisi

nduk cah ayu


nduk, cah ayu…

bapak arep ngendikan marang sliramu..

kene lungguh sing kepenak banjur rungokno

nduk….

saiki kowe wis sansoyo gedhe,

sansoyo mangerteni opo kuwi kandhonyan

gebyaring urip,

cah ayu…..

ati – ati nggowo ati, tumraping diri

ojo banjur kepati marang ndhonyo iki

kabeh kuwi ora digowo mati….

amung kabecikan sing abadi…

nduk,

manuto marang ibumu

manuto marang ibumu

manuto marang ibumu……. yo nduk…

Diskusi

2 thoughts on “nduk cah ayu

  1. injiiihhh buk…😀

    Posted by Citra W. Hapsari | 6 Juni 2011, 5:19 am

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: